Імпічмент Порошенко: Саакашвілі збирає марш

Читать на русском
Міхеїл Саакашвілі, якому, за його словами, продовжили термін перебування в країні продовжує збирати мітинги проти української влади.

Лідер «Руху нових сил», екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, незважаючи на повідомлення про свою депортацію в Нідерланди вже найближчим часом, анонсував 3 грудня о 12.00 проведення маршу за імпічмент президента Петра Порошенка.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

«У Києві відбудеться Марш за імпічмент. Це, можливо, єдиний шанс мирним, законним способом зупинити сповзання України в диктатуру і нову Руїну», - написав він.

При цьому, Саакашвілі звернувся до голів опозиційних сил України з пропозицією приєднатися до протестної акції.

Лідерами опозиції політик назвав Юлію Тимошенко, Андрія Садового, Анатолія Гриценка, Василя Гацько, Олега Тягнибока, Валентина Наливайченка, Дмитра Добродомова, Віктора Чумака, Єгора Фірсова та Мустафу Найєма.

Без «бліцкригу» та перспектив. Колонка Євгена МагдиПолітолог Євген Магда розповідає про те, до чого призвела ініційована Саакашвілі та його прибічниками акція «За велику політичну реформу».

«Через чотири роки після початку Революції гідності влада нікого не покарала за злочини проти Майдану, переслідує політичних опонентів, масово порушує права людини, а головне - кожен день грабує армію, заганяє в злидні пенсіонерів, позбавляє гідного майбутнього нашу молодь», - повідомив Саакашвілі.

Раніше політик заявив, що продовжить «боротьбу» не дивлячись на всі дії з боку влади проти нього та його соратників.

Детальніше про те, скільки грузинський політик провалив обіцянок, а скільки виконав - за посиланням.

До чого привела ініційована Саакашвілі і його прихильниками акція «За велику політичну реформу», читайте в авторському матеріалі «Без «бліцкригу» і перспектив».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: