ВМС України провели навчання з американським есмінцем – фото

Читать на русском

Військово-Морські Сили України провели спільні тренування типу PASSEX з есмінцем ВМС США «Джеймс Вільямс» у Чорному морі.

Військово-Морські Сили України провели спільні тренування типу PASSEX з есмінцем ВМС США «Джеймс Вільямс» у Чорному морі.

Про це повідомляє прес-центр Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

2 грудня в Чорному морі Військово-Морські Сили України разом з есмінцем ВМС США «Джеймс Вільямс» провели тренування типу PASSEX. Від українських ВМС до заходів залучалися 2 вертольоти Ка-27.

Мета заходу полягала у відпрацюванні взаємодії з кораблями країн-партнерів відповідно до стандартів НАТО, підвищенні рівня сумісності і поглибленні співробітництва.

Під час тренувань вертольоти морської авіації ВМС ЗС України в складних метеорологічних умовах відпрацювали, зокрема, елементи посадки на палубу американського корабля. Крім того, учасники тренування провели навчання з протиповітряної оборони відповідно до стандартів НАТО.

Раніше посол США в Росії назвав умову для скасування санкцій.

Відзначимо також, що начальник Генштабу Віктор Муженко озвучив головні завдання ЗСУ на 2018 рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: