Муженко озвучив головні завдання ЗСУ на 2018 рік

Читать на русском
Муженко наголосив, що головним завданням поточного та наступного року було й залишається нарощення оперативних і бойових спроможностей ЗСУ.

Начальник Генштабу Віктор Муженко назвав серед головних завдань Збройних сил України на 2018 рік реформування ЗСУ.

Таку заяву він зробив, підбиваючи підсумки діяльності Збройних сил у 2017 році, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-служба Генштабу ЗСУ в Facebook.

Як наголосив Муженко, головним завданням поточного та наступного року було й залишається нарощення оперативних і бойових спроможностей ЗСУ.

Разом із цим завданнями 2018 року є забезпечення реалізації завдань із реформування та розвитку Збройних сил, організація всебічного забезпечення військ (сил) та удосконалення нормативно-правової бази їхньої діяльності, додав начальник Генштабу.

Підбиваючи підсумки 2017 року, Муженко зазначив, що цього року тривало планомірне нарощування бойових спроможностей ЗСУ та проведений комплекс навчань. Це тренування всіх ланок і рівнів – від підрозділів матеріально-технічного забезпечення до командно-штабних навчань.

«Генеральний штаб відпрацював питання захисту від загроз не лише тих, які несли російські навчання «Захід-2017», а й від перспективних, які можуть виникнути щодо України», – зазначили у прес-службі Генштабу ЗСУ.

Раніше Муженко розповів, яку летальну зброю Україна попросила у США.

Також на Яворівський полігон для обміну досвідом та проведення тренувань ЗСУ прибули військові інструктори бойової групи армії США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: