Бойовики написали Хугу фейкового листа

Читать на русском
Бойовики ОРДО сфабрикували фейковий лист від жителів Гладосово до першого заступника голови СММ ОБСЄ в Україні Олександра Хуга.

Бойовики ОРДО сфабрикували фейковий лист від жителів Гладосово до першого заступника голови СММ ОБСЄ в Україні Олександра Хуга, в якому «поскаржилися» на дії Збройних сил України.

Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК), передає прес-центр штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 грудняСитуація на сході країни станом на 00:00 1 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«ЗМІ ОРДО оприлюднили інформацію, про те, що нібито жителі населеного пункту Гладосове звернулися з відкритим листом до першого заступника голови СММ ОБСЄ в Україні Олександра Хуга. У своєму зверненні «жителі селища» закликали представника ОБСЄ зафіксувати «факт» незаконного захоплення території і дій українських військовослужбовців, які нібито заарештували і вивезли в невідомому напрямку частину мирного населення», - йдеться в повідомленні.

Як показали результаті опитування, зазначені в листі відправники ніколи не проживали в цьому селі, а підписи були зроблені «однією рукою».

«Крок назад» щодо Донбасу: який вибір має зробити українська сторонаКурт Волкер відкрито зізнався, що вирішити конфлікт на Донбасі найближчим часом неможливо, а останню зустріч із Сурковим назвав кроком назад. Чому та перед яким вибором постала Україна, розмірковували разом з експертами.

«Дії керівництва ОРДО з фабрикації таких «фейкових»інформаційних повідомлень демонструють свідоме невиконання мінських домовленостей, спроби перекласти відповідальність за загострення ситуації на ЗСУ і свідчать про зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту», - підсумували в СЦКК.

Раніше стало відомо про обстріл бойовиками Мар'їнки.

Нагадаємо, в штабі АТО заявили про поліпшення тактичного положення на донецькому напрямку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: