Розвідка розповіла про плани бойовиків та військову техніку

Читать на русском
У районі населеного пункту Гольмівський під Горлівкою зафіксовані роботи з інженерного обладнання передових позицій російсько-окупаційних військ.

У районі населеного пункту Гольмівський під Горлівкою зафіксовані роботи з інженерного обладнання передових позицій російсько-окупаційних військ.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«У районі населеного пункту Гольмівський відмічені роботи з інженерного обладнання передових позицій російсько-окупаційних військ. Противник організував бойове патрулювання», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що особовий склад російських підрозділів проінструктований щодо необхідності перешкоджання представникам СММ ОБСЄ «у зв’язку зі слабким виконання заходів маскування забороненого Мінськими угодами озброєння та військової техніки на позиціях окупаційних військ у даному районі».

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 грудняСитуація на сході країни станом на 00:00 1 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Окрім того, відмічається прибуття медичного персоналу ворожих сил. Також, за даними української розвідки, противником сплановано перекидання додаткової бойової техніки до передових позицій», - повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Як повідомлялося, підконтрольний окупантам н.п. Гольмівський знаходить поруч з селами Гладосове та Травневе.

Підрозділи ЗСУ в ніч на 21 листопада зайняли населені пункти Гладосове та Травневе, які знаходяться в «сірій» зоні під Горлівкою. Там відразу розпочали роботу офіцери груп цивільно-військового співробітництва.

В штабі АТО вже попереджали раніше, що російські окупаційні війська готують диверсійні і збройні провокації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: