Аеропорт на Балі закритий ще на добу

Читать на русском
Влада острова Балі прийняла рішення, що місцевий аеропорт буде закритий до ранку четверга, 30 грудня, у зв'язку з активністю вулкана Агунг.

Влада острова Балі прийняла рішення, що місцевий аеропорт буде закритий до ранку четверга, 30 грудня, у зв'язку з активністю вулкана Агунг.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Італійський супервулкан загрожує Європі – вченіВчені прогнозують виверження супервулкану в Італії, яке загрожує катастрофою всьому континенту.

Як повідомив представник аеропорту, хоча хмара викинутого вулканом попелу ще не досягла безпосередньо повітряного простору над міжнародним аеропортом, вона на висоті близько 7500 метрів переміщається в його сторону.

Відзначається, що близько 60 тисяч туристів не можуть покинути острів. Влада рекомендувала туристам залишатися в готелях.

«Менеджмент готелів допомагає туристам зв'язуватися з офісами авіакомпаній, якщо в цьому є необхідність, і надає інформаційну підтримку. Туристи, яким необхідно терміново продовжити свою подорож, можуть відправитися з Балі на острів Ява в місто Сурабайя, використовуючи паром і автобус. Готелі та місцеві туроператори можуть допомогти в організації таких маршрутів», - заявили в міністерстві туризму Індонезії.

Як повідомлялося, спочатку влада закрила аеропорт на добу, скасувавши понад 400 рейсів. А у вівторок, 28 листопада, продовжили закриття до ранку середи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: