Через загрозу виверження вулкана на Балі скасовують авіарейси

Читать на русском
Через загрозу виверження вулкана Агун на острові Балі (Індонезія) аеропорт Балі I Gusti Ngurah Rai, який знаходиться приблизно в 60 км від вулкана, буде закритий протягом доби.

Через загрозу виверження вулкана Агунг на острові Балі (Індонезія) аеропорт Балі I Gusti Ngurah Rai, який знаходиться приблизно в 60 км від вулкана, буде закритий протягом доби.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

Італійський супервулкан загрожує Європі – вченіВчені прогнозують виверження супервулкану в Італії, яке загрожує катастрофою всьому континенту.

Зокрема, були скасовані рейси, що виконуються авіакомпаніями Singapore Airlines, Sriwijaya, Garuda Indonesia, Malaysia Airlines і Jetstar. В цілому, повідомили в аеропорту, це торкнеться 445 рейсів (196 міжнародних і 249 внутрішніх) і 59 тисячі пасажирів.

Повідомляється, що для авіаліній було підготовлено п'ять альтернативних аеропортів для переадресації вхідних рейсів, таких як аеропорти в сусідніх провінціях. У зв'язку з цим в аеропорту знаходяться сотні людей в очікуванні вильоту з країни.

Як повідомлялося, раніше в кратер вулкана сольфатаров під Неаполем провалилася сімейна пара з 11-річною дитиною. Всі троє загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: