Австралія не має наміру знімати санкції з РФ

Читать на русском
Австралія не припинить дію санкцій проти Російської Федерації до тих пір, поки Москва не припинить агресію проти України.

Австралія не припинить дію санкцій проти Російської Федерації до тих пір, поки Москва не припинить агресію проти України.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявила посол Австралії Мелісса О'Рурк під час зустрічі президента України Петра Порошенка з послами Індонезії, В'єтнаму, Австралії та Іспанії.

Рада Європи, санкції та РФ: чи повернуть російську делегацію до ПАРЄУ Раді Європи заговорили про зняття санкцій з РФ та повернення російської делегації до ПАРЄ, а деякі країни й раніше відкрито виступали за зняття обмежень. Тим часом Росія припинила внески до ПАРЄ. Ситуацію та перспективи оцінили експерти.

«Посол зазначила, що Австралія не припинить санкції, поки РФ не припинить агресію проти України. Австралійська сторона підтвердила продовження проекту підтримки протезування в Україні», - йдеться в повідомленні адміністрації президента.

Також Порошенко висловив подяку за підтримку Австралією суверенітету і територіальної цілісності України, незмінну позицію в питаннях необхідності застосування санкцій відносно РФ.

Як повідомлялося, США не приймуть варіант врегулювання конфлікту на сході України, який не передбачатиме відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: