Під Києвом пограбували будинок футболіста – ЗМІ

Читать на русском
В Обухівському районі Києва пограбували будинок футболіста київського Динамо Олега Гусєва. Злодії вкрали ювелірні прикраси та нагородний пістолет.

В Обухівському районі Києва пограбували будинок футболіста київського «Динамо» Олега Гусєва. Зловмисники вкрали ювелірні прикраси та нагородний пістолет.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Обозреватель».

Скільки злочинів в Україні скоюють підлітки«Слово і Діло» підготувало інфографіку про те, як змінився рівень підліткової злочинності в Україні з початку 2017 року.

Відзначимо, що грабіжники потрапили на територію домоволодіння через паркан. Потім вони зламали замки й проникли до самого котеджу.

За попередньою інформацією, сигналізація в будинку не спрацювала. Сам Олег Гусєв під час пограбування перебував разом із «Динамо» на виїзному поєдинку Ліги Європи проти «Янг Бойз».

Розслідування резонансних вбивств: що заважає правоохоронцямМаксим Кречетов спробував з'ясувати, звідки Аваков узяв показники розкриття злочинів і чи варто чекати покарання замовників резонансних вбивств.

«Злочинці змогли відкрити сейф, у результаті чого здобиччю учасників нападу стали ювелірні прикраси, годинник і близько 10 тисяч доларів. Також бандити забрали бойову нагородну зброю Олега Гусєва – пістолет «Форт-17», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що пістолет Гусєву подарував президент Петро Порошенко в березні 2016 року за вдалі виступи в збірній України. Гусєв придбав будинок в 2013 році, там гравець «Динамо» живе з дружиною Марією та дочкою, яких на момент пограбування, ймовірно, не було вдома.

Нагадаємо, київському «Динамо» загрожує виключення з єврокубків.

Раніше повідомлялося, що в України немає грошей на трансляцію Олімпіади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: