У центрі Києва людей перевіряють за допомогою металодетекторів

Читать на русском
У центрі Києва перекрили рух транспорту на вулиці Лаврській через пам'ятних заходів до Дня вшанування пам'яті жертв голодоморів.

У центрі Києва перекрили рух транспорту на вулиці Лаврській через пам'ятних заходів до Дня вшанування пам'яті жертв голодоморів.

Як інформує «Слово і Діло», охорону правопорядку посилено, зокрема, людей перевіряють за допомогою металодетекторів, передає УНН.

Дорогу перекрили від Національного транспортного університету.

Через перекриття руху транспорту, яке триватиме орієнтовно до 18:00, вносяться тимчасові зміни в роботу тролейбусів маршруту №38 і автобусів маршруту №24.

На території Національного музею «Меморіал жертв Голодомору», який розташований неподалік, починаються меморіальні заходи. Люди вже починають сходитися.

Заходи відбудуться біля меморіального знака «Свічка пам'яті». О 16 годині пройде загальнонаціональна акція «Запали свічку».

Охорона правопорядку посилена. Людей перевіряють за допомогою рамкових металодетекторів. Тут їх встановили чотири. Перевіряють і особисті речі. Пускають на територію проведення заходів за запрошеннями.

Нагадаємо, 25 листопада в Україні вшановують пам'ять жертв голодоморів.

Президент України Петро Порошенко в день, коли Україна вшановує пам’ять жертв Голодоморів, заявив, що злочини проти людяності не мають строку давності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: