Порошенко розповів, яку допомогу ЄС надасть Україні

Читать на русском
Президент України Порошенко заявив про домовленість з Єврокомісією, досягнуту на саміті Східного партнерства, про виділення макрофінансової допомоги на 2018 і 2019 роки.

Президент України Петро Порошенко заявив про домовленість з Єврокомісією, досягнуту на саміті Східного партнерства про виділення макрофінансової допомоги на 2018 і 2019 роки.

Про це він повідомив журналістам на брифінгу 24 листопада, передає «Слово і Діло».

Клімкін розповів, чого варто чекати від майбутнього євросамітуВід майбутнього саміту Східного партнерства, який має відбутися в Брюсселі 24 листопада, не варто очікувати якихось перемог.

«Домовилися про те, що наступного тижня Єврокомісія випустить комюніке про дуже амбітний проект макрофінансової допомоги на 2018-2019 роки – 3 транші – такий самий обсяг, причому починаємо працювати прямо із січня 2018 року. Я дуже сподіваюся на те, що ці домовленості будуть реалізовані найближчим часом і наступного тижня чекаємо комюніке від голови Єврокомісії», – заявив Порошенко.

«У нас є домовленість не розголошувати цифри, але оскільки ви дуже добре обізнані, ми домовилися, що обсяги будуть приблизно ті ж, як і третій транш в обсязі четвертого траншу», – додав президент.

Раніше Порошенко назвав чотири напрямки у співпраці з ЄС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: