Близько 20 тисяч жителів Луганської області залишилися без електрики

Читать на русском
На території Луганської області близько 20 тисяч осіб залишилися без електрики через погіршення погодних умов.

На території Луганської області близько 20 тисяч осіб залишилися без електрики через погіршення погодних умов.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Луганського енергетичного об'єднання.

Україна на ринку ЄС: як влада продає електрику за кордон та хто залишається в програші?У Міненерго заявили, що Україна за дев’ять місяців збільшила експорт електроенергії майже в 1,5 раза. З іншого боку, ніхто не приховує проблему дефіциту вугілля. Оцінку ситуації в енергетиці дали експерти.

Так, станом 22 листопада знеструмленими залишаються майже 60 населених пунктів.

«За оперативною інформацією, станом на 15:00 22 листопада на всій підконтрольній території Луганської області через негоду знеструмлені повністю або частково близько 60 населених пунктів, 419 трансформаторних підстанцій, без світла перебувають 19 тисяч 688 абонентів», – ідеться в повідомленні.

Відзначається, що проблеми з подачею електрики виникли в результаті ускладнення погодних умов. У переважній більшості зазначені випадки знеструмлення стали наслідком снігопаду, падіння дерев, пошкодження дротів гілками. Три дерев'яні опори електромереж зламалися через негоду. Один випадок знеструмлення в Старобільську стався через знесення опори автомобілем.

У ЛЕО додали, що роботи з відновлення електропостачання ведуться на всій підконтрольній силам АТО території Луганської області.

Як повідомлялося, сьогодні, 22 листопада, в Україні вночі прогнозують морози.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: