Стало відомо, де в столиці перекриють дороги

Читать на русском

У вівторок, 21 листопада, у Києві у рамках проведення заходів до Дня Гідності та Свободи та Дня пам’яті жертв голодоморів буде заборонено рух усіх видів транспортних засобів із 7:00 до 14:00 на Володимирському проїзді в Києві.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

У зв’язку із заходами внесено відповідні зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування. Також у місцях проведення заходів заборонять зупинку та стоянку транспортних засобів.

Перекриття руху проводиться Головним управління Національної поліції у місті Києві.

Раніше, у Києві затвердили план заходів на 21 листопада, під час яких вшанують учасників Революції Гідності та увічнять пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Також 16 країн подали заявки на будівництво музею Революції Гідності.

Нагадаємо, Євромайдан розпочався 21 листопада 2013 року та тривав 93 дні – до 22 лютого 2014 року. Протести розпочалися після рішення Кабміну призупинити процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

«Старий революціонер» Саакашвілі розповів, коли чекати нових повстаньЕкс-голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі не має наміру організовувати нову революцію в Україні.

24 листопада хвиля масових протестів прокотилася всією країною, а після силового розгону студентів у ніч на 30 листопада, масові протести набули нової сили.

1 грудня, після побиття студентів, українці зібралися на Всеукраїнське віче. За даними ВВС, до акції долучилося до 500 тис. протестувальників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: