Стало відомо, як у столиці відзначатимуть День Гідності та Свободи

Читать на русском
На честь пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні відбудеться молодіжна хода, покладання квітів і запалення свічок на Алеї Героїв Небесної Сотні.

У Києві затвердили план заходів на 21 листопада, під час яких вшанують учасників Революції Гідності та увічнять пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, передає «Слово і Діло».

На честь пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні відбудеться молодіжна хода (з 10:00 до 13:00), покладання квітів та запалення свічок на Алеї Героїв Небесної Сотні.

У Національній музичній академії України ім. П. І. Чайковського відбудеться концертна програма з нагоди Дня Гідності та Свободи. Передбачене проведення мультимедійної презентації «Революції, що нас змінили» в Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці «Молода гвардія».

З нагоди Дня Гідності та Свободи будуть проведені тематичні громадські заходи на Софійській та Михайлівській площах та на Майдані Незалежності, вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до вул. Інститутської, на пішохідній частині). А в Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця» з 15 до 25 листопада триватиме фотовиставка «Майдан – фортеця духу».

Крім того, протягом листопада відбудуться також тематичні просвітницькі заходи: книжкові виставки, тематичні вечори, конференції, зустрічі за круглим столом тощо в закладах освіти та культури Києва.

Безпосередньо 21 листопада з 7:00 до 14:00 буде заборонений рух усіх видів транспортних засобів на Володимирському проїзді.

Нагадаємо, 14 листопада Верховна Рада ухвалила закон, яким прирівняла учасників Революції Гідності до військовослужбовців, які воювали.

Також на початку листопада суд відновив розгляд справи Януковича про розстріл Майдану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: