До «Київавтодору» прийшли з обшуками

Читать на русском
обшуки проводяться у чотирьох дорожньо-експлуатаційних підприємствах Святошинського, Деснянського, Подільського та Оболонського районів.

Генпрокуратура спільно з Національною поліцією та Київською міськдержадміністрацією проводить обшуки в приміщеннях комунальної корпорації «Київавтодор» за підозрою в розтраті 11 мільйонів гривень.

Про це на брифінгу повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Генеральна прокуратура спільно з Головним слідчим управлінням Національної поліції, департаментом захисту економіки Нацполіції та управлінням з питань запобігання та виявлення корупції КМДА сьогодні проводять обшуки й вилучення документів у комунальній корпорації «Київавтодор», – сказав Кличко.

Він додав, що обшуки проводяться в чотирьох дорожньо-експлуатаційних підприємствах Святошинського, Деснянського, Подільського та Оболонського районів, а також у деяких підрядних організаціях.

Раніше повідомлялося, що з 1 листопада «Київавтодор» переходить на цілодобове чергування.

Також зазначимо, Міністерство інфраструктури України попросило в Міністерства оборони списану військову техніку для робіт на дорогах узимку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: