«Укравтодор» просить допомоги у військових

Читать на русском
Міністерство інфраструктури України попросило у Міністерства оборони списану військову техніку для робіт на дорогах взимку.

Міністерство інфраструктури України попросило у Міністерства оборони списану військову техніку для робіт на дорогах взимку.

Про це повідомив в.о. голови «Укравтодору» Славомір Новак під час засідання Кабінету міністрів, повідомляє «Слово і Діло».

«Київавтодор» попередив про закриття декількох дорігУ суботу, 8 липня, в Києві обмежать рух на кількох вулицях і шляхопроводах в зв'язку з проведенням дорожніх робіт

З його слів, таке рішення було прийнято через те, що використовувана для утримання доріг техніка знаходиться в жахливому стані.

«Знаю, що міністр інфраструктури звернувся до міністра оборони з проханням про можливість надання списаної техніки, яка вже не буде використовуватися. Хоча вона вже і стара, але краще, ніж Автодорівська. Наші служби і «Облавтодори» вже залучили додаткову техніку, уклали договори з субпідрядниками, домовилися з аграрними компаніями про допомогу під час утримання доріг в зимовий період», - зазначив Новак.

Як повідомлялося, дорожньо-експлуатаційні підприємства «Київавтодору» з першого листопада розпочинає чергування в цілодобовому режимі, щоб забезпечити своєчасне реагування та безпеку дорожнього руху в разі різкого погіршення погодних умов.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що міська влада планує до осінньо-зимового періоду додатково закупити 49 одиниць снігоприбиральної техніки, і виконав свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: