У Миколаївській області спростували інформацію про допомогу депутата районній лікарні

Читать на русском

У Новобузькій районній лікарні Миколаївської області були здивовані нашим запитом щодо обіцянки Бриченка сприяти забезпеченню медичними апаратами.

Іноді інформаційні запити «Слова і Діла» щодо виконання політиками обіцянок застають людей, котрим обіцяють допомагати, зненацька. Приблизно так відбулося з депутатом від «Народного фронту» Ігорем Бриченком і його обіцянкою сприяти забезпеченню Новобузької центральної районної лікарні новими медичними апаратами.

Її аналітики порталу зафіксували 28 лютого цього року. Тоді народний депутат написав у себе на сторінці в соціальній мережі: «Головний лікар Новобузької ЦРЛ звернувся до мене за необхідністю в сприянні заміні старих медичних апаратів на нові, адже багато з них вийшли з ладу, а інші вже не відповідають вимогам сьогодення. Всі порушені сьогодні питання, як від громадян, так і представників влади, будуть взяті мною під особистий контроль та поступово вирішуватися».

Минуло 8 місяців і «Слово і Діло» направило адміністрації Новобузької районної лікарні інформаційний запит із цього питання. У відповідь на нього ми отримали листа, підписаного головним лікарем медзакладу Володимиром Лущенком. Текст відповіді наводимо дослівно: «Новобузька центральна районна лікарня на ваш запит … повідомляє, що цього року народний депутат України І. В. Бриченко жодної допомоги не надавав, тим паче новими медичними апаратами не забезпечував».

Таким чином, «Слово і Діло» змушене констатувати, що депутат свою обіцянку не виконав. Це вже 17-те провалене зобов’язання в його досьє. В рейтингу відповідальності парламенту він на цю мить на 220-й сходинці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: