ДТП на Стеценка: стало відомо про стан потерпілого

Читать на русском
Стан водія Mitsubishi, який постраждав в результаті ДТП з начальником київського сервісного центру при МВС 13 листопада, стабілізувався.

Стан водія Mitsubishi, який постраждав у результаті ДТП з начальником київського сервісного центру при МВС 13 листопада, стабілізувався.

Як інформує «Слово і Діло», про це в коментарі «112 Україна» повідомив завідувач відділення політравми Київської лікарні №17 Дмитро Мясников.

У центрі Києва сталася масштабна ДТП, є постраждаліНа Повітрофлотському проспекті в столиці, увечері 15 листопада, відбулося масштабне дорожньо-транспортна пригода за участю п'яти автомобілів.

По його словам, потерпілий потребує проведення ще кількох операцій.

«Пацієнту було надано хірургічну допомогу, виконано оперативне втручання. Після цього пацієнт проходив лікування у відділенні реанімації та інтенсивної терапії. За стабілізації стану пацієнта перевели у відділення, але йому ще необхідно виконати кілька оперативних втручань», - повідомив він.

У той же час, дружина постраждалого чоловіка заявила, що на його реабілітацію після аварії піде рік.

Як повідомлялося, Шевченківський районний суд Києва застосував запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без застави співробітнику київського сервісного центру при МВС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: