Суд заарештував винуватця ДТП на Стеценка

Читать на русском
Суд заарештував працівника МВС через смертельну ДТП на Стеценка. Внести заставу чиновнику не дозволили. Відкрите кримінальне провадження про порушення правил безпеки дорожнього руху.

Шевченківський районний суд Києва застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застави працівнику київського сервісного центру при МВС. Як відомо, він є винуватцем смертельної ДТП на вулиці Стеценка.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

«Шевченківський районний суд задовольнив клопотання столичної прокуратури й обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 35-річному водію за фактом ДТП на вулиці Стеценка», – сказали в прес-службі.

Нагадаємо, 13 листопада відбулося ДТП на вулиці Стеценка у Києві.

За даними поліції, попередньо встановлено, що водій Mazda не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями Mitsubishi та Nissan. В результаті аварії пасажир Mitsubishi отримав смертельні травми, а водій із тілесними ушкодженнями був доправлений до лікарні.

Відкрите кримінальне провадження про порушення правил безпеки дорожнього руху.

Верховна Рада розгляне законопроект, що посилює відповідальність водіїв за порушення ПДР і надає поліції додаткові можливості для гарантування безпеки на дорогах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: