ДТП в Харкові: другому учаснику продовжили арешт

Читать на русском
Апеляційний суд Харківської області не задовольнив скаргу учасника смертельного ДТП на Сумщині Геннадія Дронова за рішенням тримати його під вартою.
Дмитро Дронов

Апеляційний суд Харківської області не задовольнив скаргу учасника смертельного ДТП на Сумській Геннадія Дронова за рішенням тримати його під вартою.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі Апеляційного суду Харківської області.

ДТП у Харкові: стало відомо про стан вагітної жінкиПостраждала в смертельній ДТП в Харкові вагітна Жанна Власенко йде на поправку, спілкується з рідними й нормально їсть.

Як стало відомо, тільки що завершився розгляд апеляційної скарги сторони захисту Геннадія Дронова - фігуранта трагічної харківської ДТП.

Сам Дронов в залі не був присутній, з суддею він спілкувався по відеозв'язку з СІЗО. Підтримати підозрюваного на цей раз прийшли активісти з плакатами «ФріДронов», які назвалися членами організації «Справедливий суд».

Сам Дронов через Skype сказав, що відчуває себе погано, але за медичною допомогою в СІЗО не звертався. Під час засідання він навіть розплакався і попередив, що, якщо запобіжний захід не змінять - він оголосить сухе голодування. Однак суд не задовольнив скаргу адвокатів Дронова та залишив підозрюваного до 19 грудня під арештом.

Як повідомлялося, адвокат Олени Зайцевої заявляє, що винуватцем ДТП є водій Volkswagen Touareg, який зупинився на стоп-лінії і почав рух на жовтий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: