Україна і Польща скоротять «чорний список» українців

Читать на русском
Україна і Польща домовилася про спільну роботу над скороченням «чорного списку» українців, повідомив заступник глави АП.

Україна і Польща домовилася про спільну роботу над скороченням «чорного списку» українців, повідомив заступник глави АП.

Україна домовилася про спільну роботу з поляками над скороченням списку українців, яким заборонений в'їзд до Польщі. Про це повідомив заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв в ефірі ICTV, передає «Інтерфакс-Україна», пише «Слово і Діло».

Зазначається, що про скорочення «чорного списку» Єлісєєв домовився на зустрічі з керівником канцелярії президента Польщі Кшиштофом Щерським.

Конфлікт Україна-Польща: якими будуть наслідки та чого чекати заробітчанамДвосторонні відносини між Україною та Польщею знову на етапі загострення. Безумовно, в стані війни Києву краще шукати союзників, аніж нових противників. Якими можуть бути наслідки, міркували разом з експертами.

«Ми домовилися працювати спільно, щоб його оптимізувати. Ідеться про значне скорочення, тому що не повинні, на наш погляд, страждати від цього, наприклад, історики, представники громадянського суспільства», - сказав заступник глави АП.

Нагадаємо, раніше польські прикордонники не пустили у країну Святослава Шеремету. У свою чергу Міністерство закордонних справ України викликало польського посла Яна Пєкла із цього приводу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: