З України видворили двох злодіїв в законі

Читать на русском
Нацполіція видворила з України двох чоловіків - громадянина Казахстану на прізвисько «Леха Семипалатинський» і одного з братів-близнюків «Хусейна сліпого» або «Хасана».

Нацполіція видворила з України двох чоловіків - громадянина Казахстану на прізвисько «Леха Семипалатинський» і одного з братів-близнюків «Хусейна сліпого» або «Хасана».

Про це повідомив перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook ввечері у вівторок, 15 серпня, передає «Слово і Діло».

За його словами, злочинна діяльність цих кримінальних «авторитетів» носить транснаціональний характер, а їх перебування на території України становить загрозу безпеці громадян країни.

Час приїзду цих «злодіїв в законі» в Україні підтверджує інформацію про наміри зацікавленої сторони дестабілізувати ситуацію в Україні і є ще одним з напрямків гібридної війни.

«Якщо не виходить у окупанта зовні перемогти нас, тому що наші військові дають відсіч, ворог намагається вести свою диверсійну роботу зсередини. Цього не буде, оскільки ми готові і вже чинимо опір», - заявив Аброськін.

За його інформацією, на території України залишається близько 25-29 «злодіїв в законі». Більшість з них - вихідці з Російської Федерації, Грузії, Абхазії, Осетії.

«Можу запевнити, що кожен день їх число на території країни буде зменшуватися, але потрібна підтримка наших законотворців. Необхідно внести деякі зміни в наш Кримінальний кодекс, щоб ми мали дієвий інструмент для боротьби з цією категорією осіб злочинного світу», - розповів голова кримінальної поліції.

Раніше в «Борисполі» затримали російського кримінального авторитета, який працював на ФСБ.

Нагадаємо, у Львові група осіб, які перебували в злочинній змові з працівниками поліції, займалася викраденням та незаконним утриманням одиноких громадян з метою заволодіння їх житлом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: