Акція протесту в Одесі переросла в бійку з силовиками

Читать на русском
Мирний мітинг проти будівництва багатоповерхівки біля Літнього театру в Горсаду Одеси переріс в серйозну бійку з поліцією.

Мирний мітинг проти будівництва багатоповерхівки біля Літнього театру в Горсаду Одеси переріс в серйозну бійку з поліцією.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Думську».

Масова бійка в Києві: стали відомі подробиці зіткнення футбольних фанатівОчевидці масової бійки футбольних фанатів біля Іподрому на Теремках у Києві розповіли подробиці події.

Протестуючі відразу ж після початку мітингу силою відкрили ворота, знісши їх на своєму шляху і увійшли на територію Літнього театру. В ході сутичок з поліцією був застосований сльозогінний газ і вибухові пакети.

Поліцейські спробували розігнати протестуючих, з боку силовиків почали використовуватися сльозогінний газ і кийки. Протестуючі запалили фаєри і кидали в поліцію бруківкою. В результаті бійки з учасниками протесту глава Одеської поліції Дмитро Головін отримав травму - йому розбили голову

Повідомляється, що він хотів втихомирити протестуючих, проте ті стали його штовхати. На даний момент в Одесі відбувається масова бійка протестуючих і правоохоронців.

Як повідомлялося, 17 листопада, в приміщенні Верховної Ради активісти провели акцію, в ході якої вимагали заарештувати народного депутата від «Опозиційного блоку» Миколи Скорика.

Раніше, співробітники Служби безпеки України викрили факти фінансування колишнім депутатом Одеської міської ради незаконних збройних формувань так званих «ДНР» і «ЛНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: