Хвиля «мінувань» охопила Київ

Читать на русском
Правоохоронці почали перевіряти інформацію про замінування, серед яких шість розважальних центрів, дві станції метро, ​​а також готелі.

Після повідомленні про «замінування» метро «Либідська» в п'ятницю, 17 жовтня, правоохоронці також почали перевіряти інформацію про «замінування», серед яких шість розважальних центрів, дві станції метро, ​​а також готелі.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення прес-служби ДУ Нацполіціі.

«Замінували» Миколаївську міськраду: двох осіб затрималиЗамінували Миколаївську міську раду. Під час евакуації активісти запалили димову шашку в приміщенні сесійної зали. Поліція затримала двох осіб.

«Анонім повідомив про закладену вибухівку на центральному автовокзалі, телеканалі, автостанції «Дарниця», шести розважальних центрах, станціях метро «Либідська» та «Святошин», а також у готелі. За вказаними адресами прибули всі профільні служби», – повідомили в прес-службі.

У поліції зазначили, що інформація про вибухівку на всіх об'єктах в різних районах надійшла протягом години.

Наразі проводиться евакуація громадян. До місць можливих вибухів оперативно виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи районів, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи й рятувальники.

Раніше в СБУ встановили, звідки надходять дзвінки про «замінування».

Нагадаємо, 14 листопада невідомі «замінували» Центральний залізичний вокзал у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: