«Замінували» Миколаївську міськраду: двох осіб затримали

Читать на русском
Замінували Миколаївську міську раду. Під час евакуації активісти запалили димову шашку в приміщенні сесійної зали. Поліція затримала двох осіб.

У четвер, 16 листопада, «замінували» Миколаївську міську раду. Під час евакуації активісти запалили димову шашку в приміщенні сесійної зали. Поліція затримала двох осіб.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це інформує відділ комунікації поліції Миколаївської області.

«У результаті інциденту, який стався під час засідання чергової сесії Миколаївської міської ради, розпочате кримінальне провадження. Попередньо встановлено, що група громадян заблокувала трибуну з вимогою надати їм слово та розпустити міськраду. У цей час до поліції надійшло анонімне повідомлення про загрозу вибуху, тому правоохоронці розпочали евакуацію людей», – йдеться в повідомленні.

Також у прес-службі додали, що один із присутніх запалив димову шашку в приміщенні сесійної зали.

«У результаті чоловік, який перешкоджав працівникам поліції виконувати свої професійні обов’язки, був доправлений до Центрального відділу поліції. Ще одного громадянина, який блокував трибуну та вчиняв хуліганські дії, також доправили до поліції», – повідомили правоохоронці.

За вказаним фактом слідчими розпочате кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство», що карається позбавленням волі терміном від трьох до семи років.

Після ретельного обстеження службових приміщень та прилеглої до будівлі Миколаївської міської ради території пристроїв або предметів, що могли б становити загрозу життю та здоров’ю громадян, виявлено не було.

Нагадаємо, днями в Києві замінували залізничний вокзал та лікарню.

В СБУ встановили, звідки надходять дзвінки про «замінування».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: