Стало відомо, про що говоритимуть Туск і Мей

Читать на русском
Президент Європейської ради Дональд Туск в п'ятницю 17 листопада проведе зустріч з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей. Він має намір обговорити з прем'єр-міністром її кроки з підготовки до торгових переговорів після Brexit.

Президент Європейської ради Дональд Туск в п'ятницю 17 листопада проведе зустріч з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в розкладі зустрічей Туска.

Туск і Мей зустрінуться о 12:30 за місцевим часом в шведському місті Гетеборг, в кулуарах саміту ЄС з соціальних і трудових питань, зазначив представник голови Європейської ради на сторінці в Twitter.

Як повідомляє видання Reuters, посилаючись на джерела, під час зустрічі Туск має намір обговорити з прем'єр-міністром Великобританії її кроки з підготовки до торгових переговорів після Brexit, які почнуться на саміті в середині грудня.

«Туск попередить Мей, що такий позитивний сценарій не є подарунком, потребує більшої роботи, і відзначить, що часу мало. І він запитає, як Сполучене Королівство планує прогресувати по трьом ключовим питанням першого етапу», - повідомило джерело.

Нагадаємо, британські депутати готові відправити Мей у відставку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: