У Харкові сталася ДТП за участю маршрутки: є постраждалі

Читать на русском
В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Харкові 10 листопада постраждали одинадцять пасажирів маршрутного автобуса.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Харкові 10 листопада постраждали одинадцять пасажирів маршрутного автобуса.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу Національної поліції Харківської області.

Стало відомо, скільки українців щодня гине в ДТПМіністр під час свого виступу повідомив, що в Україні щодоби в ДТП гинуть 8 людей, 92 – травмуються.

«ДТП сталося 10 листопада приблизно о 18:35 в Холодногірському районі. Попередньо встановлено, що на Новоіванівському мосту зіткнулися дві маршрутки, які рухалися в попутному напрямку. В результаті ДТП постраждали 11 пасажирів маршрутки», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією поліції, постраждалі з незначними ушкодженнями доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Стан їх здоров'я задовільний. Поліцейські встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомлялося, в Рівненській області 10 листопада сталася дорожньо-транспортна пригода за участю п'яти автомобілів, в результаті чого загинув один з водіїв.

Крім того, захист другого учасника ДТП в Харкові, водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова оскаржив рішення суду про його арешт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: