ДТП у Словаччині: загинули українці

Читать на русском
У Словаччині мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП. На місці загинув один громадянин України, ще один помер у лікарні.

У Словаччині мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП. На місці загинув один громадянин України, ще один помер у лікарні. Також учора в Києві сталося смертельне ДТП.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив офіційний представник департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич, передає УНН.

«Було четверо громадян України. Один загинув на місці під час ДТП, інший – помер у лікарні. Ще двоє в лікарні», – сказав Кирилич.

Стало відомо, скільки українців щодня гине в ДТПМіністр під час свого виступу повідомив, що в Україні щодоби в ДТП гинуть 8 людей, 92 – травмуються.

За його словами, український консул підтримує постійний контакт із лікувальними закладами щодо двох інших постраждалих, які зараз потребують медичної допомоги.

Нагадаємо, в понеділок словацькі ЗМІ повідомили, що в селі Нижній Грабовець мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП.

Раніше в Києві сталося ДТП на вулиці Стеценка. Зіткнулися дві іномарки, загинула одна людина. Винуватець аварії – начальник МРЕВ №3 Володимир Найда. Столична прокуратура повідомила йому про підозру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: