Зведення штабу АТО 16 листопада: 16 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу, бойовики 16 раз порушили перемир'я. Військовослужбовці Збройних сил України 11 раз відкривали адекватний у відповідь вогонь.

За минулу добу незаконні збройні формування обстріляли позиції сил АТО 16 разів.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«За минулу добу, бойовики 16 раз порушили перемир'я. Військовослужбовці Збройних сил України 11 раз відкривали адекватний у відповідь вогонь. У результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав», - уточнюють у прес-центрі.

Розрив дипвідносин між Києвом і Москвою: чи означає це оголошення війни РФУ питанні розриву дипвідносин з РФ думки суспільства й політиків розділилися: одні – проти будь-яких зв'язків із країною-агресором, інші ж – проти радикальних заходів. Що це означає на практиці, розбиралися експерти.

Також в штабі відзначають, що, незважаючи на зменшення кількості і інтенсивності обстрілу, повного дотримання режиму припинення вогню вздовж лінії розмежування сторін не спостерігається. Бойовики продовжують здійснювати обстріли укріплень сил АТО, використовуючи міномети.

На луганському напрямку, близько опівночі бойовики обстріляли з мінометів калібру 120-мм захисників Майського.

Карта АТО: ситуація на сході України на 15 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 15 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку було зафіксовано по одній збройної провокації біля Олександрівки, Троїцького і Світлодарська, де противник застосовував стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети. За українським опорним пунктам на підступах до Авдіївці та шахті Бутівка бойовики били зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів.

На приморському напрямку під обстрілом з гранатометів і великокаліберних кулеметів виявилися захисники Пєсков і Талаківки.

Раніше стало відомо, хто оголосить про звільнення України.

Також відзначимо, за інформацією ОБСЄ на Донбасі збільшилася кількість вибухів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: