Закон про КСУ: Шкрум передумала подавати до суду

Читать на русском
Шкрум більше не збирається позиватися щодо порушення процедури ухвалення та підписання законопроекту про Конституційний суд України.

Народна депутатка України Альона Шкрум не виконала обіцянку оскаржити в суді процедуру ухвалення та підписання законопроекту про Конституційний суд України.

Як повідомляє «Слово і Діло», 1 серпня 2017 року Шкрум заявила, що оскаржуватиме в суді процедуру ухвалення та підписання законопроекту №6427-д «Про Конституційний суд України».

Свою позицію вона обґрунтувала тим, що новий законопроект призведе до того, що Конституційний суд діятиме в інтересах Адміністрації президента.

Однак згодом Шкрум повідомила, що не подавала позовної заяви до суду й не збирається цього робити.

«Особисто мною не була подано позовна заява до суду про порушення процедури ухвалення та підписання вищевказаного законодавчого акту. Наразі подача такої заяви до суду мною не передбачена», – йдеться в листі Шкрум у відповідь на запит редакції.

Нагадаємо, 13 липня Верховна Рада підтримала законопроект про реформу Конституційного суду в другому читанні та в цілому. Наступного дня двоє позафракційних депутатів зареєстрували в Раді дві постанови про скасування голосування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: