У Венесуелі хочуть впровадити контроль над соцмережами

Читать на русском
Національна комісія з телекомунікацій Венесуели розробляє технології протидії «розпалювання ненависті» в соціальних мережах.

Національна комісія з телекомунікацій Венесуели розробляє технології протидії «розпалювання ненависті» в соціальних мережах.

Як інформує «Слово і Діло», з посиланням на El Universal, про це повідомив міністр зв'язку і інформації країни Хорхе Родрігес.

Парламент Венесуели відмовився скласти повноваженняУ суботу, 19 серпня, у Венесуелі на позачерговому засіданні парламенту депутати прийняли рішення не виконувати декрет Конституційної асамблеї про позбавлення повноважень Національної асамблеї.

На думку міністра, мета цих заходів - запобігання актів насильства, переслідувань і дискримінації, які відбулися в результаті зіткнень між правоохоронцями та проурядовими активістами з одного боку і опозиціонерами з іншого.

«Ми створимо необхідні технологічні механізми для запобігання того, щоб будь-який політичний і соціальний рух використовувало соцмережі в якості ніші, де відчуває себе безкарним», - заявив Родрігес.

Як зазначається, закон про створення відповідної комісії подав до Конституційної асамблеї президент Венесуели Ніколас Мадуро.

Як повідомлялося, Венесуела, котра переживає глибоку економічну кризу, повинна була до 13 листопада здійснити виплату кредиторам майже півтора мільярда доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: