У Венесуелі масштабно відзначать сторіччя революції більшовиків

Читать на русском
Президент Венесуели Ніколас Мадуро повідомив, що народ країни у вівторок масштабно відзначить 100-річчя більшовицької революції.
Ніколас Мадуро

Президент Венесуели Ніколас Мадуро повідомив, що народ країни у вівторок масштабно відзначить 100-річчя більшовицької революції.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на РІА «Новости».

Парламент Венесуели позбавили повноважень, США натякають на захоплення владиВашингтон засуджує рішення установчих зборів країни про прийняття на себе законодавчих повноважень.

«Народ Венесуели відзначить сторіччя більшовицької революції, ми вийдемо на вулиці і будемо кричати« Хай живе Ленін!», - заявив Мадуро в понеділок під час зустрічі з губернаторами.

На цю зустріч Мадуро прийшов разом зі знаменитим у минулому футболістом Дієго Марадоною, який відомий своїми лівими поглядами і дружбою з колишнім лідером Венесуели Уго Чавесом.

Футболіст свого часу обіцяв додати його портрет до своєї колекції татуювань, у нього вже витатуювані портрети Че Гевари і Фіделя Кастро.

Як повідомлялося раніше, заступник голови парламенту Венесуели Фредді Гевара з 4 листопада 2017 року перебуває в посольстві Чилі в Каракасі і просить там притулку.

Також повідомлялося, Венесуела погрожує США нападом у відповідь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: