У Києві сталася пожежа у висотці

Читать на русском
У Дарницькому районі Києві 8 листопада горіла квартира на 14 поверху житлового будинку. У Дарницькому районі Києві 8 листопада горіла квартира на 14 поверху житлового будинку. На місце події виїхали рятувальники.

У Дарницькому районі Києві 8 листопада горіла квартира на 14 поверху житлового будинку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС в Києві.

Пожежа на складі боєприпасів у Донецьку: пошкоджено будинкиЖитлові будинки та інфраструктура Донецька отримали численні ушкодження. Під Донецьком сталася пожежа на складі боєприпасів бойовиків.

Згідно з повідомденням, 8 листопада, виникла пожежа в квартирі 16-поверхового житлового будинку на вулиці Ревуцького в Дарницькому районі Києва.

«На місце події виїхали рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши до місця виклику, пожежники встановили, що загоряння виникло на балконі однієї з квартир на 14 поверсі», - повідомили у прес-службі.

Повідомляється, що вже через півгодини пожежа була ліквідована.

За інформацією, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

«На місці пожежі працювало 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 25 чоловік особового складу», - повідомили в прес-службі.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

Нагадаємо, вранці 8 листопада в центрі Києва сталася пожежа на вулиці Володимирській.

Раніше, КМДА доручила Управлінню з надзвичайних ситуацій перевірити історичні будівлі та пам'ятники архітектури столиці на дотримання пожежних норм і умов безпеки праці будівельників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: