Мешканці Шахворостiвки другий рік чекають на обіцяний Дзюбликом ремонт дороги

Читать на русском
Дзюблик проігнорував запит редакції, проте Слово і Діло дізналося, що мешканці Шахворостiвки так і не дочекалися обіцяного депутатом ремонту дороги.

Народний депутат України Павло Дзюблик не виконав обіцянку сприяти проведенню ремонту дороги в селі Шахворостiвка Коростишiвського району.

Сприяти ремонту дороги Дзюблик пообіцяв 12 березня 2016 року, передає «Слово і Діло».

Відомо, що невдовзі після цього Дзюблик скерував запит міністру інфраструктури Володимиру Омеляну щодо виділення додаткового фінансування на ремонтно-експлуатаційне утримання автомобільних доріг Житомирської області.

На запит редакції заступник начальника з ремонту та експлуатаційного утримання доріг Служби автомобільних доріг у Житомирській області Валентин Волощук повідомив, що минулого року ремонт дороги в селі Шахворостiвка не проводився. Також він не володіє інформацією щодо сприяння депутата у вирішенні цієї проблеми.

Сам парламентар запит редакції проігнорував. Тож «Слово і Діло» звернулося безпосередньо до Шахворостівської сільської ради. Виявилося, що Дзюблик доклав зусиль і посприяв ремонту іншої дороги в іншому селі – Горіховому. А мешканці Шахворостiвки так і не дочекалися обіцяного Дзюбликом покращення.

Раніше Дзюблик не виконав свою обіцянку відремонтувати міст у Рижанах.

Як виконує обіцянки Павло Дзюблик та інші мажоритарники Житомирської області, читайте в матеріалі «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: