Дзюблик не виконав своєї обіцянки відремонтувати міст у Рижанах

Читать на русском
Народний депутат Павло Дзюблик провалив свою обіцянку відремонтувати міст у селі Рижани Житомирської області.
фото: chernyakhiv.org.ua

Народний депутат Павло Дзюблик («Народний фронт») провалив свою обіцянку відремонтувати міст у селі Рижани Житомирської області.

26 листопада 2016 року Дзюблик запевнив, що до кінця 2016 року проїзд через міст у селі Рижани в Житомирській області буде відновлено.

Уже в грудня 2016 він повідомив про труднощі у відновленні мосту в зв'язку з несприятливими погодними умовами, проте запевнив про чітку домовленість щодо перенесення коштів для ремонту на 2017 рік і підтвердив готовність виконати обіцянку, заявивши при цьому, що тримає питання на контролі.

7 квітня міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що будівництво виведеного з експлуатації моста через Іршу в Рижанах планують завершити до кінця 2017 року, причому Дзюблик взяв участь у зустрічі з міністром.

Зауважимо, виконання цієї обіцянки не належить до прямої компетенції депутата.

Таким чином, з 34 обіцянок політика він виконав 11 і провалив 6. Рівень відповідальності депутата становить 32%.

Нагадаємо, 27 березня в столичній мерії повідомили, що на добудову Подільсько-Воскресенського (Троєщинського) мосту в Києві знадобиться близько 9 мільярдів гривень.

Раніше в Мінінфраструктури заявили, що на ремонт і відновлення українських доріг знадобиться щонайменше 250 мільярдів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: