Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дзюблик пообіцяв сприяти проведенню ремонту дороги в селі Шахворостiвка Коростишiвського району

12 березня 2016 року народний депутат України Павло Дзюблик пообіцяв сприяти проведенню ремонту дороги в селі Шахворостiвка Коростишiвського району. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 12 березня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/dzyublik/posts/1004769929597760?pnref=story
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr43D?sklikannja=9&kodtip=6&rejim=1&KOD8011=18082
  • Лист Служби автомобільних доріг в Житомирській області від 7 червня 2017 року
  • Лист Шахворостівської сільської ради від 7 листопада 2017 року
  • Лист народного депутата Павла Дзюблика від 16 жовтня 2018 року

Результат

У квітні 2016 року Павло Дзюблик направив запит міністру інфраструктури Володимиру Омеляну щодо виділення додаткового фінансування на ремонтно-експлуатаційне утримання автомобільних доріг Житомирської області.

У відповіді на наш запит в червні 2017 року заступник начальника з ремонту та експлуатаційного утримання доріг Служби автомобільних доріг в Житомирській області Валентин Волощук повідомив, що у минулому році ремонт дороги в селі Шахворостiвка не проводився. Інформація щодо сприяння народного депутата у вирішенні вказаного питання відсутня.

Восени, не отримавши відповідь парламентарія на наш запит, для уточнення статусу обіцянки ми направили його до Шахворостівської сільської ради. В отриманій відповіді мова йшла про сприяння Павла Дзюблика в ремонті іншої дороги – вулиці Лісової в селі Горіхове. Зазначимо, що на початку минулого року депутат заявляв: "вже в понеділок тут працюватиме грейдер, за який домовилася голова сільської ради, а я ж, в свою чергу, готовий допомогти з фахівцем, який обстежить цю складну ділянку автошляху та дасть професійну пораду, а якщо виникнуть труднощі з реалізацією найближчих планів – втручуся та вирішу питання грейдеру через свої сфери впливу". Однак, вже кінець 2017-го, а питання ремонту так і не вирішено, тому обіцянка отримує статус "невиконана".

У листі 16 жовтня депутат повідомив, що після його звернення lj відповідних служб було складено дефектний акт та прогрейдеровано щебеневу дорогу, що й було обіцяно.

Для уточнення інформації ми направили запит до Шахворостівської сільської ради.