Обстріли в АТО: є поранені

Читать на русском
У зоні проведення антитерористичної операції двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Окупанти провокували українських військовослужбовців в районі Кримського і Зайцевого.

Внаслідок ворожих обстрілів в зоні проведення антитерористичної операції двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба штабу АТО в Facebook.

«На луганському напрямку ворог зі 120мм міномета і стрілецької зброї обстріляв позиції українських захисників поблизу Луганського. Міномети калібру 82мм були застосовані неподалік Лопаскине і Троїцького», - відзначили в штабі.

Крім того, повідомляється, що протягом дня, окупанти провокували українських військовослужбовців в районі Кримського і Зайцевого.

«На донецькому напрямку, під вогонь з піхотного озброєння потрапили захисники Авдіївки, Пєсков, Мар'їнки і Старогнатівці, а поблизу Новотроїцького наші позиції обстрілював снайпер. Також в районі Маріуполя ворог випустив близько двох десятків мін калібру 120 і 82мм по захисників Водяного», - повідомили в прес-службі штабу АТО.

Як повідомляє штаб, українські військові відкривали при необхідності вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів.

«Загалом, від півночі, незаконні збройні формування 14 раз порушили перемир'я. В результаті ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення», - відзначили в штабі.

Нагадаємо, в полі під Бахмутом на розтяжці підірвалася мирна мешканка, постраждалу госпіталізували.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: