Ізраїльські військові збили російський безпілотник - ЗМІ

Читать на русском
У військовому комітеті Ізраїлю повідомили, що був збитий російський безпілотний літальний апарат, що шпигував для сирійського уряду на Голанських висотах.

У військовому комітеті Ізраїлю повідомили, що був збитий російський безпілотний літальний апарат, що шпигував для сирійського уряду на Голанських висотах - спірної території, яку контролює держава.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

Причиною вибухів у Калинівці міг бути безпілотник — радник президентаЯк повідомив радник президента Юрій Бірюков, причиною пожежі на складах боєприпасів у Калинівці міг стати БПЛА.

«Безпілотник, очевидно, був виготовлений в Росії і належить сирійському режиму. Це був розвідувальний безпілотний літальний апарат, а не атакуючий, і ми перевіряємо, чи існує якийсь зв'язок з Іраном або угрупованням «Хезболла», - повідомив військовий представник, підполковник Джонатан Конрікус.

Відзначається, що ізраїльські військові не надали ніяких доказів того, що цей дрон є виробництва Росії або те, що він належить Сирії.

Нагадаємо, ВПС Ізраїлю 5 листопада приступають до проведення військово-повітряних навчань, які статут наймасштабнішими в історії країни.

Як повідомлялося раніше, в Київській області відбулися випробування нового бойового БПЛА виробництва державного авіабудівники «Антонов».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: