Пожежа на складі боєприпасів у Донецьку: пошкоджено будинки

Читать на русском
Житлові будинки та інфраструктура Донецька отримали численні ушкодження. Під Донецьком сталася пожежа на складі боєприпасів бойовиків.

У районі селища Опитне Ясинуватського району сталася пожежа на складі боєприпасів бойовиків.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це інформує українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК), передає прес-центр штабу АТО в Facebook.

«Внаслідок порушення заходів безпеки під час зберігання та поводження з боєприпасами виникла пожежа на складі боєприпасів НЗФ ОРДО в районі населеного пункту Опитне.

Наслідками пожежі стали вибухи та розліт боєприпасів. Під цей «обстріл» потрапив Київський район та північна частина населеного пункту Донецьк», – повідомили в СЦКК.

Також зафіксовані чисельні пошкодження житлових будинків та інфраструктури міста.

«Українська сторона СЦКК попереджає, що НЗФ ОРДО можуть вдатися до провокацій у населених пунктах на донецькому напрямку, спрямованих проти мирного місцевого населення з метою скомпрометувати та звинуватити в цьому Збройні сили України, щоб зірвати «шкільне перемир’я», – наголосили в СЦКК.

Нагадаємо, з території Росії на окуповану територію в зоні проведення антитерористичної операції прибули 15 вагонів боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: