Працівниця НКРЕКП придбала автомобіль за мільйон

Читать на русском
Начальниця одного з відділів Нацкомісії, що регулює сферу енергетики та комунальних послуг, купила автомобіль вартістю понад мільйон гривень.
НКРЕКП

Начальник відділу економічного аналізу та прогнозування департаменту стратегічного розвитку і планування Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Олена Журавель позичила 400 тисяч гривень, ще 300 тисяч гривень отримала в подарунок і витратила їх на купівлю нового авто Toyota.

Такі повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданими документами, працівниця НКРЕКП отримала два подарунки по 150 тисяч гривень від громадянки України Марії Олександрівни Клевжиць, а також позичила ще 400 тисяч гривень у громадянина України Івана Дмитровича Кукнерика. Згодом вона витратила 1 мільйон 6 тисяч 121 гривню в ТОВ «Саміт Моторз Україна», купивши автомобіль Toyota Rav4 2017 року випуску.

В електронній декларації за 2016 рік Журавель вказала, що володіє спільно із сім'єю двома квартирами в Києві та області, земельною ділянкою, гаражем і дачею. Також у неї з чоловіком є ​​два авто: Daewoo Lanos 2008 року та Volkswagen Bora 2005 року.

За минулий рік працівник НКРЕКП заробила 150 тисяч 199 гривень, а її чоловік не надав інформацію про свою зарплату.

Грошові заощадження в 2016 році у сім'ї були відсутні.

Нагадаємо, «Слово і Діло» з'ясувало розмір зарплати членів НКРЕКП.

Раніше чиновниця РДА в Києві придбала новий седан Toyota.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: