ДТП у Харкові: слідство наполягає на арешті другого учасника

Читать на русском
За словами слідчих, обидва фігурантів справи про ДТП в Харкові порушили правила дорожнього руху.
Геннадій Дронов

Правоохоронці наполягають на арешті Геннадія Дронова, який є другим підозрюваним у смертельному ДТП на вулиці Сумській в Харкові.

Про це 7 листопада заявив начальник ГУ Національної поліції Харківської області Олег Бех, передає «Слово і Діло».

Без гальм у головах: до чого призведе безкарність на дорогахПолітолог Олександр Радчук спробував розібратися, які ж наслідки для суспільства та держави матимуть безлад на дорогах та як можна цьому запобігти.

«Слідчі внесли клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості застави... Сьогодні з ним працюють медики, які дадуть нам точну інформацію, чи може він бути присутнім на суді або братиме участь по відеоконференції», - розповів він.

Як повідомляється, клопотання про арешт обгрунтоване тим, що Дронов не співпрацює із правоохоронцями, неодноразово відмовлявся брати участь у слідчих діях і, можливо, спробує ухилитися від відповідальності.

За словами слідчих, обидва фігуранти справи про ДТП в Харкові порушили правила дорожнього руху.

Зокрема, Дронов рухався на попереджаючий (жовтий) сигнал світлофора, і перед початком руху не переконався в безпеці свого маневру. У той же час, Олена Зайцева проїхала на заборонений (червоний) сигнал світлофора та перевищила швидкість.

Як повідомлялося, Дронову оголосили про підозру. Раніше Київський райсуд Харкова відмовився визнати його потерпілим.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: