ДТП у Польщі: один українець загинув, троє – травмовані

Читать на русском
У польському воєводстві Сілезія в результаті ДТП за участю мікроавтобуса і вантажного автомобіля загинули двоє людей.

У польському воєводстві Сілезія в результаті ДТП за участю мікроавтобуса і вантажного автомобіля загинули двоє людей.

Про це повідомляє Polstatnews, пише «Слово і Діло».

Меддовідки та кримінальна відповідальність: як боротися з неадекватними водіями?У 2009 році була запроваджена заборона на тимчасові реєстраційні талони для авто, медичні довідки Але зараз у планах Мінінфраструктури поетапне повернення техогляду, а депутати вже ініціюють повернення довідок. Оцінку ситуації дали експерти.

Як підтвердили в польському Головному управлінні національних доріг і автомагістралей, в результаті аварії загинули водій мікроавтобуса Volkswagen і один з пасажирів. Ще п'ятеро перебували в автобусі отримали травми. Водій вантажівки Scania не постраждав. За даними поліції, він був тверезий.

Пізніше офіційний представник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич повідомив, що в результаті ДТП в Польщі один українець загинув, ще троє отримали травми.

«26 жовтня в Сілезькому воєводстві Польщі сталася ДТП, в результаті якого один громадянин України загинув, а ще троє українців отримали травми різного ступеня тяжкості», - сказав Кирилич.

Він також вказав, що український консул встановив контакти з сім'ями постраждалих. За словами Кирилича, причини і обставини даної події розслідує місцева поліція.

Нагадаємо, у Вінницькій області під час руху загорівся автобус.

Раніше в МВС назвали шокуючу статистику покарань за п'яну їзду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: