ДТП в Харкові: водієві «Туарега» оголосили про підозру

Читать на русском
Водієві Volkswagen Touareg, другому учаснику смертельного ДТП в Харкові оголосили про підозру.

Правоохоронці повідомили про підозру Геннадію Дронову, водієві Volkswagen Touareg, який став другим учасником ДТП в Харкові, в результаті якої загинули вже 6 осіб.

Про це розповів його адвокат Сергій Перепелиця, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Сьогодні йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей)», – розповів він.

Без гальм у головах: до чого призведе безкарність на дорогахПолітолог Олександр Радчук спробував розібратися, які ж наслідки для суспільства та держави матимуть безлад на дорогах та як можна цьому запобігти.

За словами адвоката, зараз Дронов знайомиться з пред'явленою йому підозрою.

Крім того, захисник повідомив, що суд обере Дронову запобіжний захід 7 листопада, а поки його підзахисний перебуває в лікарні і не затриманий.

Також Перепелиця додав, що раніше Дронов був допитаний як свідок, а зараз в якості підозрюваного.

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумська та провулку Мечникова автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної Олени Зайцевою, рухаючись на заборонений сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg під керуванням чоловіка. В результаті зіткнення Lexus вилетів на тротуар вулиці Сумська і врізався в 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро людей.

26 жовтня в лікарні померла ще одна жертва трагічного ДТП: 20-річна Діана Берченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: