Поранений Мосійчук виступив у Раді із заявою

Читать на русском
Мосійчук виступив в парламенті із заявою з приводу якості роботи правоохоронних органів України.
фото: скріншот

Поранений під час вибуху в Києві депутат Ігор Мосійчук (РПЛ) приїхав до Верховної Ради й закликав парламент втрутитися в роботу правоохоронної системи країни, щоб забезпечити захист українських громадян.

Про це він сказав із трибуни ВР, повідомляє «Слово і Діло».

«Вмикаючи новини, українцю стає страшно: того вбили, того підірвали, там у поліцейських гранату кинули, там перестрілка між озброєними громадянами. Потрібно покласти цьому край. Я закликаю український парламент якомога ефективніше втрутитися в правоохоронну систему країни з метою відлагодження захисту кожного українця», – заявив депутат.

Статистика найгучніших замахів і вбивств в Україні за 2016-2017 рокиСлово і Діло згадало гучні вбивства і замаху не життя відомих чиновників, політиків і громадських діячів України, які відбулися за останні два роки.

Нагадаємо, ввечері 25 жовтня біля редакції Espreso.tv стався вибух, загинули двоє людей: охоронець Мосійчука Руслан Кушнір і випадковий перехожий, колишній працівник правоохоронних органів, який жив поруч із місцем вибуху, – підполковник Михайло Мормель. Сам депутат отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: