Климпуш-Цинцадзе зв'язала «План Маршалла» з ростом ВВП України

Читать на русском
План Маршалла представлять в литовському сеймі. Віце-прем'єр прорахувала, що завдяки йому, ВВП в Україні може щорічно рости на 6-8 відсотків.

«План Маршалла» для України представлять в литовському сеймі для послів США, Канади, Японії і країн ЄС 6 листопада. Завдяки йому ВВП в Україні може щорічно рости на 6-8%.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це розповіла віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе в ефірі «5 каналу».

Климпуш-Цинцадзе, яку цитує телеканал, заявила, що «якщо ініціативу Литви реалізують і залучать заплановані інвестиції, то в Україні ВВП може щорічно рости на 6-8%».

Економіка в 2018 році: як зміняться зарплати та на скільки впаде гривняГривня щодо долара падає десятий день поспіль, а євро стрімко зростає. Які прогнози на валютному ринку, розповіли аналітики.

«Ми повинні розуміти, що це тільки початок шляху для того, щоб цей план отримав реальну підтримку всіх партнерів або великої кількості партнерів, які б приєдналися до того інвестиційного плану в 5 мільярдів доларів або євро щорічно на інвестиції для України, з якою пропозицією йде Литва ", - сказала вона.

За її словами, «план Маршалла» для України вже отримав чіткі обриси для того, щоб стати реальністю.

Нагадаємо, 6 листопада 2017 року сеймі Литви відбудеться презентація «Нового європейського плану для України» ( «плану Маршалла») для послів Канади, США, Японії та країн-членів ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: