Канада ввела санкції проти 30 росіян

Читать на русском
Влада Канади прийняла рішення ввести санкції проти 52 іноземців, включаючи 30 громадян Російської Федерації.

Влада Канади прийняла рішення ввести санкції проти 52 іноземців, включаючи 30 громадян Російської Федерації.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-реліз на сайті канадського уряду в п'ятницю, 3 листопада.

«Санкції спрямовані проти фізичних осіб, які, на думку уряду Канади, несуть відповідальність або замішані в серйозних порушеннях визнаних міжнародною спільнотою прав людини або в акти масштабної корупції», - йдеться в заяві.

Країни-союзники України: хто і як підтримує Київ у війні з Росією«Слово і Діло» з’ясувало, які країни світу та як саме допомагають Україні у боротьбі з російською агресією.

Згідно із заявою, всі активи осіб, які підпали під санкції, заморожуються, а цим людям буде заборонений в'їзд на територію Канади.

У прес-релізі підкреслюється, що санкції проти всіх 52 осіб, включаючи 30 росіян, були прийняті відповідно до прийнятого раніше парламентом Канади «Законом про жертви корумпованих іноземних урядів».

У документі наголошується, що «Канада приймає санкції, котрі вступають в силу негайно, проти 30 росіян» в зв'язку зі справою, пов'язаною зі смертю в СІЗО співробітника фонду Hermitage Capital Сергія Магнітського.

Серед осіб, проти яких введені санкції - очільник Слідчого комітету Олександр Бастрикін, колишній заступник міністра внутрішніх справ Росії Олексій Аничин, Олексій Дроганов, Олександра Гаус та інші.

Раніше в Канаді назвали умову отримання Україною безвізу.

Нагадаємо, раніше стало відомо про результати переговорів із очільником МЗС Канади.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: