Вбивство Кеннеді: ФБР готове розсекретити документи

Читать на русском
В останніх документах містяться деякі редакційні матеріали, які стосуються осіб, що надали інформацію під час розслідування вбивства.
Джон Ф. Кеннеді

У Федеральному бюро розслідувань США санкціонували публікацію всіх раніше засекречених матеріалів у справі про вбивство 35-го президента США Джона Ф. Кеннеді.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на видання Politico.

Таємниця вбивства Кеннеді: в США готові розсекретити документиТрагічне вбивство Джонна Кеннеді до цих пір залишається загадкою, а офіційну версію багато хто сприймає скептично. Що сталося в той день, відповідно до закону Джорджа Буша, громадськість повинна дізнатися 26 жовтня 2017 року.

Як повідомили в ФБР, файли будуть оприлюднені Національним архівом найближчими тижнями. У відомстві також зазначили, що в останніх документах містяться деякі редакційні матеріали, що стосуються осіб, які надали інформацію під час розслідування вбивства й чиє життя може опинитися під загрозою, якщо вони будуть ідентифіковані.

Як повідомлялося, за неоприлюднені документи, що стосуються вбивства американського президента Джона Кеннеді, WikiLeaks пообіцяв заплатити 100 тисяч доларів.

Раніше Національний архів США оприлюднив низку засекречених документів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: