Оприлюднені фото з місця вбивства Самарського

Читать на русском

На місці вбивства депутата міськради Сєверодонецька Сергія Самарського працює слідчо-оперативна група, кінологи, експерти-криміналісти.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Луганській області, передає «Слово і Діло».

«2 листопада о 21:35 до Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення від дружини депутата міської ради Ірини Самарської про те, що о 18:05 вона втратила зв’язок зі своїм чоловіком Сергієм Самарським. Жінка повідомила, що востаннє вона розмовляла з чоловіком о 17:20, коли він ішов додому. Негайно на пошуки зниклого був піднятий особовий склад поліції, спецпідрозділи та інші сили. При обстеженні прилеглої до місця проживання зниклого території біля будинку №1 МЖК «Мрія» було виявлене тіло Сергія Самарського з ознаками насильницької смерті – розбита голова. На місці події наразі продовжують працювати слідчо-оперативна група, кінологи, експерти криміналісти тощо. Проводяться першочергові слідчо-оперативні дії», – йдеться в повідомленні.

Поліція також оприлюднила фото з місця злочину.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства голови фракції БПП Сєвєродонецької міської ради, радника мера Сергія Самарського.

Тіло Самарського знайшли близько першої години ночі.

Серед можливих версій вбивства розглядають політичні мотиви, розбійний напад, а також убивство, пов'язане з бізнесом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: