Трамп розкритикував досьє про втручання РФ у американські вибори

Читать на русском
Дональд Трамп назвав ганьбою розслідування втручання Росії в американські вибори восени 2016 року та участь у ньому опонентів із Демократичної партії.
Дональд Трамп

Президент США Дональд Трамп назвав ганьбою розслідування втручання Росії в американські вибори восени 2016 року й участь у ньому опонентів із Демократичної партії.

Як інформує «Слово і Діло», про це він заявив у інтерв'ю Fox News.

Трамп поговорить із Путіним про УкраїнуПрезидент США може зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним у В'єтнамі на саміті Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва.

«Це досьє є повністю фейковим і виглядає як роман, воно стало ганьбою, не потрібно було його починати. І потім я чую ту суму, яку витратили демократи. Я думаю, ганебно, що така річ може статися», – заявив Трамп.

Так американський лідер прокоментував інформацію про те, що демократи на профінансували розслідування на дев'ять мільярдів доларів, результатом якого стала публікація досьє про зв'язки Трампа та його оточення з Росією.

Нагадаємо, раніше Трамп також виступав із критикою на адресу розслідування можливих зв'язків між його партнерами у виборчій кампанії з Росією.

Крім того, Сенат США визначився з російським втручанням в американські вибори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: