Через пожежу в одеському санаторії провели евакуацію – відео

Читать на русском
За словами сусідів санаторію, 1 листопада в корпусі оселилися двоє бездомних - чоловік і жінка. Можливо, вони там і загинули.

Увечері, 1 листопада, в санаторії «Червоні зорі» на вулиці Бернардацці в Одесі сталася сильна пожежа.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на місцеве видання «Думська».

За інформацією видання, горить двоповерховий занедбаний корпус, вогонь поширився на другий поверх і дах будівлі, яка згодом обрушилася. Всього в 5 метрах від пожежі знаходяться приватні житлові будинки та їх жителів через небезпеку загоряння евакуювали, рятувальники роблять спроби, щоб вогонь не перекинувся на сусідні будівлі.

Від Будинків профспілок до «Вікторії»: найбільш резонансні пожежі в Україні за три рокиУ зв’язку з трагедією в дитячому таборі в Одесі «Слово і Діло» пропонує пригадати інші схожі випадки та дізнатися, хто був за них покараний.

За словами пожежників, площа спалаху склала 500 квадратних метрів. В гасінні задіяно чотири пожежні розрахунки, шість одиниць техніки. Інформації про жертви і постраждалих поки немає. У той же час стало відомо, що на території санаторію не працюють пожежні гідранти і рукава тягнуть до найближчих гідрантів, які знаходяться в 100 метрах від пожежі.

За інформацією місцевих жителів, це не перший пожежу, що виникла на території, раніше там горів склад. За словами сусідів санаторію, 1 листопада в корпусі оселилися двоє бездомних - чоловік і жінка. Можливо, вони там і загинули. Пожежні поки цю інформацію не підтвердили.

IMG 5353Новости Думская

Раніше в Хмельницькому центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» увечері 31 жовтня сталася пожежа, 38 дітей евакуювали.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля, двоє дітей загинули, ще одна дитина зникла безвісти. Посадовій Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області повідомили про підозру в рамках розслідування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: